Ο Mark Hamill κριτικάρει τον Joker του Jared Leto!

0

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες των Jack Nicholson και Heath Ledger στο ρόλο του μεγαλύτερου εχθρού του Batman, Joker, είναι πραγματικά δύσκολο να πάρεις τα ηνία και να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο. Αυτό το βάρος έπρεπε να σηκώσει ο ηθοποιός Jared Leto στην ταινία Suicide Squad, ο οποίος παρουσίασε μια πολύ διαφορετική εκδοχή του Joker, που θα λέγαμε πως θα θέλαμε περισσότερο χρόνο για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη.

O Leto πάντως μπορεί να κάθεται ήσυχος, καθώς δέχθηκε τα καλύτερα λόγια από τον φοβερό Mark Hamill που χρόνια τώρα είναι η φωνή του Joker στα περισσότερα animation και video games του Batman. Πιο συγκεκριμένα ο Hamill δήλωσε:

«Ο καθένας φέρνει μια διαφορετική εκδοχή στον χαρακτήρα και θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε σενάριο διαφορετικά. Δεν νομίζω πως υπάρχει μια οριστική εκδοχή του Joker και δεν νομίζω πως θα υπάρξει. Είναι σαν τον Άμλετ, πραγματικά. Πρέπει να επαναπροσδιορίζεται συνεχώς.»

Επίσης, ο Hamill απέφυγε να κριτικάρει τις ταινίες της Dc, αν και παρόλα αυτά προειδοποίησε τους φανς πως για όσο καιρό ο Zack Snyder έχει αναλάβει τις ταινίες, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε αυτές.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για