Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Όταν το 2014 προβλήθηκε η αστυνομική σειρά True Detective, όλοι καταλάβαμε πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές δουλειές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Και αυτό όχι μόνο από την εκπληκτική σκηνοθεσία και το συνεχώς ανατρεπτικό σενάριο, αλλά κυρίως από τις ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών της Matthew McConaughey και Woody Harrelson στους ρόλους των δύο ντετέκτιβ Rust Cohle και Marty Hart.

Με την ιστορία όμως των δύο να τελειώνει στην πρώτη season, προβλήθηκε η δεύτερη με το cast των Colin Farrell, Rachel McAdams και Vince Vaughn, η οποία όμως πάτωσε κυριολεκτικά και δεν κατάφερε να προσφέρει ούτε στο ελάχιστο τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπήσουμε τη σειρά. Με την αποτυχία της δεύτερης season, η τύχη του True Detective έμεινε στον αέρα…

Ο Matthew McConaughey θέλει να επιστρέψει στο True Detective!

Κάπου εδώ έρχεται ο McConaughey να μας δώσει κάποιες ελπίδες για τη πιθανή συνέχεια της σειράς, καθώς σε συνέντευξη του για την προώθηση της νέας του ταινίας «Free State of Jones«, δήλωσε πως του λείπει αρκετά το True Detective και κυρίως ο χαρακτήρας του και θα ήθελε όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στο ρόλο του Rust για άλλη μια φορά. Μάλιστα δήλωσε πως έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του στον δημιουργό της σειράς Nic Pizzolatto, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία απόφαση.

Ο Matthew McConaughey θέλει να επιστρέψει στο True Detective!

Γενικά πάντως η επιστροφή του True Detective για τρίτη season είναι χλομή, καθώς ο Pizzolatto παρόλο που έχει υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι HBO μέχρι το 2018, ετοιμάζει καινούργια σειρά και ίσως να μην έχει χρόνο να δουλέψει πάνω και στο True Detective. Μια πιθανή όμως επιστροφή του McConaughey θα είναι ότι πρέπει και θα ευχαριστήσει όλους τους φανς που απογοητεύτηκαν από τη δεύτερη season!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar