Όπως δείχνουν τα πράγματα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Mel Gibson δεν έχει σκοπό να κάνει το δεύτερό του comeback στη μεγάλη οθόνη μόνο ως πρωταγωνιστής στην ταινία «Blood Father«, αλλά θέλει να επιστρέψει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Έχοντας ήδη στα σκαριά την ταινία «Hacksaw Ridge» που θα έχει θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο ηθοποιός θέλει να ξαναφέρει στη ζωή ένα από τα πιο διάσημα έργα του, που δεν είναι άλλο από «Τα Πάθη του Χριστού«!

Σύμφωνα με το site «The Hollywood Reporter«, ο Gibson έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το σενάριο του sequel του «The Passion of the Christ» με τον σεναριογράφο και φίλο του Randall Wallace (Braveheart), το οποίο θα εξιστορεί με περισσότερες λεπτομέρειες την Ανάσταση του Ιησού. Η πρώτη ταινία είχε προβληθεί το 2004 και είχε ως πρωταγωνιστή τον Jim Caviezel ως Ιησού, την Maia Morgenstern ως Παναγία και την Monica Bellucci ως Μαρία Μαγδαληνή και είχε κάνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία φέρνοντας έσοδα 611$ εκατομμύρια.

Με τους Gibson και Wallace όμως για την ώρα να δουλεύουν πάνω στο «Hacksaw Ridge» το οποίο θα προβληθεί στις 4 Νοεμβρίου, το sequel του «Passion of the Christ» το πιο πιθανό να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2017.  

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar