Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Neil Patrick Harris που όλοι αγαπήσαμε στη σειρά «How I Met Your Mother» και υποδυόταν τον γυναικά Barney Stinson, επιστρέφει ξανά στη μικρή οθόνη και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά με τίτλο «A Series of Unfortunate Events» του Lemony Snicket. Ο Harris θα αναλάβει το ρόλο του κακού Count Olaf, που είχε παλαιότερα υποδυθεί αρκετά επιτυχημένα ο Jim Carrey στην ομότιτλη ταινία του 2004, η οποία όμως λόγω μικρών εισπράξεων δεν είχε συνέχειες. Ο Harris που έχει αποδείξει πως είναι ένας ηθοποιός με μεγάλο ταλέντο, θα έχει δύσκολο έργο, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα παίξει το ρόλο ενός εκκεντρικού και ταυτόχρονα κακού χαρακτήρα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει αν θα τα καταφέρει καλύτερα από τον Carrey.

Η σειρά θα βασίζεται στα έργα του συγγραφέα Daniel Handler ή αλλιώς Lemony Snicket, όπως υπογράφει στα βιβλία του και θα εξιστορεί τις περιπέτειες τριών ορφανών, που αφού έχασαν τους γονείς τους από το ξέσπασμα μιας μυστηριώδης φωτιάς, θα τα αναλάβει υπό την φροντίδα του ο παράξενος θείος τους Count Olaf. Εκεί θα αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες, καθώς θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν σκοτεινά μυστικά της οικογένειας τους. Η σειρά θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια και θα προβληθεί στο κανάλι Netflix, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία προβολής της.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar