Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Χαμός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τις ανακοινώσεις των νέων τηλεοπτικών σειρών που πρόκειται να προβληθούν στο μέλλον και όπως γίνεται συνήθως οι περισσότερες από αυτές αποτελούν remakes πετυχημένων ταινιών. Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως η ταινία Snatch (aka Η Αρπαχτή) του Guy Ritchie έρχεται σε μορφή σειράς και σήμερα μαθαίνουμε πως θα απολαύσουμε άλλη μια μεγάλη ταινία στη μικρή οθόνη, που δεν είναι άλλη από τον Πληροφοριοδότη του Martin Scorsese!

Ο Πληροφοριοδότης γίνεται σειρά από το Amazon!

To «The Departed» είχε κυκλοφορήσει το 2006 και είχε κάνει τεράστια επιτυχία κερδίζοντας 4 βραβεία Όσκαρ, έχοντας το τρομερό cast των Leonardo DiCaprio, Matt Damon και Jack Nicholson. Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες η σειρά θα έχει ακριβώς το ίδιο σενάριο με την ταινία, δηλαδή θα δείχνει τις ζωές δύο κατασκόπων, έναν της αστυνομίας σε μια συμμορία και έναν της συμμορίας στην αστυνομία αντίστοιχα και την προσπάθεια τους να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητα τους και να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Με τη σειρά Departed να προβάλλεται στο Amazon, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή ημερομηνία προβολής της, ούτε ποιοι θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες!

 

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar