Ο πόλεμος έρχεται στο νέο TV Spot του Warcraft!

Από τότε που ανακοινώθηκε πως το εκπληκτικό video game της Blizzard Entertainment με τίτλο Warcraft έρχεται τελικά στη μεγάλη οθόνη, πολλοί από εμάς πετάξαμε από τη χαρά μας. Το φιλμ θα μας ταξιδέψει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και θα εξιστορεί το πώς ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ των φυλών Alliance και Horde, δίνοντας μεγάλη έμφαση και στις δύο πλευρές. Με αρχηγούς τους Lothar (Travis Fimmel) για την Alliance και Durotan (Toby Kebbell) για την Horde, το Warcraft υπόσχεται αρκετή δράση και ξύλο, ενώ θα μας ταξιδέψει στις πιο μαγικές περιοχές του Azeroth.

Το πρώτο trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ήταν αρκετό για να μας πείσει όλους πως αυτή τη φορά έχει γίνει σοβαρή προσπάθεια μεταφοράς ενός video game στη μεγάλη οθόνη, με τα μοντέλα της φυλής των Orc και γενικά τα εντυπωσιακά και αληθοφανή CGI να κλέβουν την παράσταση. Η Legendary Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο TV Spot της ταινίας, το οποίο παρόλο την μικρή διάρκεια του, είναι αρκετό για να σε πείσει πως φέτος το καλοκαίρι πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία από τις καλύτερες ταινίες φαντασίας που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Φυσικά μέλη της εταιρείας Blizzard έχουν βάλει το χεράκι τους στη δημιουργία του φιλμ, ενώ τη σκηνοθεσία και το σενάριο τα έχει αναλάβει ο Duncan Jones, δημιουργός των ταινιών «Moon» και «Source Code».

Το Warcraft θα προβληθεί στην Αμερική στις 10 Ιουνίου, ενώ ακόμα δεν έχει γνωστή η ημερομηνία προβολής στη χώρα μας.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!