Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μπορεί ο Iwan Rheon να υποδυόταν έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες που έχουμε δει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο ταλαντούχος ηθοποιός είναι. Και η απόδειξη είναι το γεγονός ότι χάρη στην ερμηνεία του ως Ramsay Bolton στο Game of Thrones, κατάφερε να κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να τον μισήσουν. Ο ηθοποιός όμως έχει υποδυθεί άλλο ένα μισητό πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από τον Αδόλφο Χίτλερ!

Ο ρόλος είναι για την τηλεταινία του Αγγλικού καναλιού Sky Art, η οποία έχει τίτλο «Adolf the Artist» και πρόκειται για ένα σατιρικό δράμα που περιγράφει τη ζωή του πιο μισητού ανθρώπου του πλανήτη πριν ακολουθήσει τη καριέρα του στην πολιτική. Μαζί με τον Rheon συμπρωταγωνιστεί και ο Rupert Grint των ταινιών Harry Potter, ο οποίος υποδύεται τον συγκάτοικο του νεαρού Χίτλερ.

O Ramsay Bolton του Game of Thrones σε ρόλο Χίτλερ!

Σύμφωνα με τα υπόλοιπα ειδησιογραφικά site η τηλεταινία προβλήθηκε στις 24 Απριλίου στην Αγγλία και πληροφορίες δεν αναφέρουν κάτι για ημερομηνία προβολής σε κανάλι της Αμερικής. Αλλά γενικά όπως συνέβη και στη τηλεταινία «The Dresser» μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει μήνες αργότερα. Χωρίς να υπάρχει υλικό από την ερμηνεία του Rheon ως Χίτλερ, λέτε να του πήγαινε ο ρόλος;

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar