Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η ταινία Taken (Η Αρπαγή) καθιέρωσε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του μεγάλου ηθοποιού Liam Neeson, με την πρώτη ταινία να κερδίζει τόσο κοινό όσο και θεατές. Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που κατάφερε να βγάλει άλλες δύο συνέχειες, οι οποίες παρά τη μετριότητα τους είχαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Πλάνα για τέταρτη συνέχεια του Taken δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής, αν και ο Neeson δηλώνει ανοιχτός στην ιδέα, αλλά οι δημιουργοί όμως της ταινίας, φαίνεται να έχουν άλλα πλάνα καθώς ετοιμάζεται τηλεοπτική prequel σειρά του Taken και μάλλον θα έχει πρωταγωνιστή τον «Rollo» της σειράς Vikings!

Ο Rollο των Vikings είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς Taken!

Σύμφωνα με πηγές ο Clive Standen είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον ειδικό πράκτορα Bryan Mills χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι επίσημο ακόμα. Πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά από ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα εξιστορεί τις περιπέτειες του πράκτορα όταν ήταν στην ενεργό δράση, πριν ακόμα δηλαδή παντρευτεί και αποκτήσει κόρη. Η πρεμιέρα της σειράς Taken επίσης δεν είναι γνωστή, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρει ο Standen να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά σε ένα ρόλο που υποδύθηκε τόσο καλά ένας ηθοποιός της κλάσης του Neeson.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar