Μπορεί ο ίδιος ο ηθοποιός Colton Haynes που υποδύεται τον ήρωα Roy Harper να είχε δηλώσει πως δεν θα επιστρέψει στο Arrow, παρόλα αυτά είχαν ακουστεί πολλές φήμες πως τελικά θα το κάνει. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν πριν λίγες μέρες, όταν στο snapchat του ηθοποιού Echo Kellum που υποδύεται τον Curtis Holt στη σειρά, ανέβηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Haynes να βρίσκεται στα γυρίσματα της Season 5 του Arrow!

Ο Roy Harper επιστρέφει στο Arrow!

Τώρα όμως για πόσα επεισόδια θα επιστρέψει ο χαρακτήρας ακόμα δεν είναι γνωστό, αλλά το πιο λογικό να είναι σύντομη η συμμετοχή του. Η επιστροφή πάντως του Roy στην συγκεκριμένη season φαίνεται να είναι απόλυτα λογική, καθώς μετά τα τελευταία γεγονότα της τέταρτης season, ο Arrow και η Felicity πρέπει να προετοιμάσουν τη νέα τους ομάδα για να αντιμετωπίσουν το έγκλημα. Άλλωστε σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημιουργών, η πέμπτη season θα είναι πολύ πιο προσγειωμένη από τις προηγούμενες και θα μοιάζει αρκετά με την πρώτη, που θεωρείται και μία από τις καλύτερες!

Εγγραφή σε email Newsletter>

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!