Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ανακοινώθηκε πως πρόκειται να δούμε reboot της ταινίας «Η Μούμια» που είχε κυκλοφορήσει το 1999 με πρωταγωνιστή τον Brendan Fraser και έκανε μεγάλη επιτυχία αποκτώντας άλλες δύο συνέχειες. Η είδηση όμως πως η Μούμια αυτή τη φορά θα έχει γένος θηλυκού, με την Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) να παίρνει τον ρόλο είχε ξινίσει πολλούς, αλλά τα στόματα έκλεισαν όταν ανακοινώθηκε πως ο μετρ των ταινιών δράσης Tom Cruise θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Το καλό cast όμως δεν σταματά εδώ, καθώς πρόσφατα ο ηθοποιός Russell Crowe (The Gladiator) υπέγραψε συμβόλαιο συμμετοχής στην ταινία, στο ρόλο του επιστήμονα Dr. Herny Jekyll. Ο ίδιος ο ηθοποιός μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξη του πως το νέο φιλμ είναι έτσι σχεδιασμένο με σκοπό να μας τρομάξει σε αρκετά μεγάλο βαθμό!

Ο Russell Crowe είναι το νέο μέλος της ταινίας Mummy!

Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχει ο Dr. Jekyll στο reboot της Μούμιας, που θα συνοδεύεται σίγουρα και από το άλλο του μισό Mr. Hyde. Η απάντηση έχει δοθεί καιρό από την Universal, η οποία έπειτα τις αποτυχίες των ταινιών «The Wolfman» και «Dracula Untold», ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει reboot όλα τα κλασικά και αγαπημένα «Τέρατα», με solo ταινία για το καθένα και γιατί όχι στο μέλλον να τα πετάξει όλα μαζί σε μία. Το πρώτο που θα ξεκινήσει το λεγόμενο Monster Cinematic Universe είναι το «Mummy», που θα προβληθεί τον Ιούνιο του 2017 και έχει ως θέμα την αποστολή του στρατιώτη του Πολεμικού Ναυτικού Tyler Colt (Cruise) να ταξιδέψει σε ένα μυστικό καταφύγιο με σκοπό να σταματήσει διάφορους τρομοκράτες. Το καταφύγιο όμως θα αποδειχθεί αργότερα πως είναι ένας αρχαίος ναός μιας βασίλισσας της Αιγύπτου και κάπως έτσι θα έχουμε το ξύπνημα της τρομερή Μούμιας!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar