Δείτε τον Spiderman στο νέο trailer του Captain America Civil War!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανακοινώθηκε πως θα δούμε μια νέα εμφάνιση του αγαπημένου ήρωα της Marvel Spiderman στην πολυαναμενόμενη ταινία «Captain America 3: Civil War», που θα τον υποδυθεί ο πιτσιρικάς Tom Holland. Την απορία όλων για το πως θα είναι ο νέος Spidey έρχεται να μας την λύσει το νέο trailer της ταινίας, όπου έχουμε την ευκαιρία έστω για λίγα δευτερόλεπτα να δούμε την εκδοχή της Marvel του αγαπημένου μας ήρωα.

Στο νέο αυτό trailer φυσικά έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερες σκηνές μάχης μεταξύ των ηρώων, που φυσικά όπως κάθε ταινία της Marvel υπόσχονται έντονη δράση και ξύλο, με τα καταπληκτικά ειδικά εφέ να είναι αυτά που θα κλέψουν φυσικά την παράσταση. Άραγε ο Spiderman θα πάρει την πλευρά του Iron Man ή του Captain America στον τρομερό αυτό Εμφύλιο Πόλεμο;

To «Captain America 3: Civil War» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 5 Μαΐου.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz