Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανακοινώθηκε πως θα δούμε μια νέα εμφάνιση του αγαπημένου ήρωα της Marvel Spiderman στην πολυαναμενόμενη ταινία «Captain America 3: Civil War», που θα τον υποδυθεί ο πιτσιρικάς Tom Holland. Την απορία όλων για το πως θα είναι ο νέος Spidey έρχεται να μας την λύσει το νέο trailer της ταινίας, όπου έχουμε την ευκαιρία έστω για λίγα δευτερόλεπτα να δούμε την εκδοχή της Marvel του αγαπημένου μας ήρωα.

Στο νέο αυτό trailer φυσικά έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερες σκηνές μάχης μεταξύ των ηρώων, που φυσικά όπως κάθε ταινία της Marvel υπόσχονται έντονη δράση και ξύλο, με τα καταπληκτικά ειδικά εφέ να είναι αυτά που θα κλέψουν φυσικά την παράσταση. Άραγε ο Spiderman θα πάρει την πλευρά του Iron Man ή του Captain America στον τρομερό αυτό Εμφύλιο Πόλεμο;

To «Captain America 3: Civil War» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 5 Μαΐου.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar