Εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες που θέλουν τον μασκοφόρο εκδικητή και πρωταγωνιστή της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Arrow, Stephen Amell, να εγκαταλείπει τη σειρά μετά το τέλος της πέμπτης season. Μάλιστα οι φήμες τον ήθελαν να κάνει μεταγραφή από το Arrow στο Supernatural, τη σειρά με τους διάσημους κυνηγούς δαιμόνων. Εδώ έρχεται ο ίδιος ο Amell να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook πως δεν εγκαταλείπει το Arrow και πως το συμβόλαιο του ως Oliver Queen είναι μέχρι το 2019. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Συνεχίζω να διαβάζω πως εγκαταλείπω το Arrow. Δεν το εγκαταλείπω. Έχω συμβόλαιο που τρέχει μέχρι το 2019. Τουλάχιστον. Τώρα… αυτό δεν σημαίνει πως το Arrow θα προβάλλεται μέχρι τότε, αλλά αν το κάνει… θα είμαι εκεί!»

Τώρα όσον αφορά τις φήμες για τη συμμετοχή του στο Supernatural, απάντησε πως δεν τον έχουν πλησιάσει οι δημιουργοί της σειράς και πως και να του έκαναν πρόταση, δεν θα ήταν διαθέσιμος λόγω του Arrow.

Το Arrow αυτή τη στιγμή προβάλλει τη τέταρτη season του και όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα, καθώς ο κόσμος του συνεχίζει να εξαπλώνεται επειδή πέρα από το Flash, έρχεται και η νέα σειρά Legends of Tomorrow, που θα έχει διάφορους πρωταγωνιστές και από τις δύο σειρές.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar