Ο Sylvester Stallone στο Guardians of the Galaxy 2;

Κοντά στο χώρο που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Guardians of the Galaxy 2» βρέθηκε και ο Sylvester Stallone και όπως καταλάβατε πολλοί άρχισαν ήδη να μιλάνε για πιθανή εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού στο πολυαναμενόμενο sequel. Πιο συγκεκριμένα ο Sly πιάστηκε από φωτογράφους έξω από το ξενοδοχείο που βρισκόταν και το cast της ταινίας, κρατώντας στα χέρια του κάποια χαρτιά που μοιάζουν πολύ με σενάριο ταινίας και όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν πως ο ηθοποιός θα είναι το νέο μέλος που θα προστεθεί στο cast της ταινίας.

Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις και τίποτα ακόμα δεν έχει γίνει επίσημο, αλλά αν ισχύει πολλοί έχουν αναρωτηθεί ποιο ρόλο θα μπορούσε να υποδυθεί ο Stallone στο Guardians of the Galaxy. Μην ξεχνάτε πάντως πως και το ίδιο είχε συμβεί και τότε με τον Kurt Russell, τον οποίο φήμες τον ήθελαν να υποδύεται τον πατέρα του πρωταγωνιστή της ταινίας Star Lord (Chris Pratt), χωρίς να γίνεται τίποτα επίσημο. Άραγε ο Stallone θα μπορούσε να υποδυθεί εκείνος τον ρόλο του πατέρα αντί για τον Russell, ή η Marvel έχει άλλα σχέδια για αυτόν; Θα το μάθουμε σύντομα!

Ο Sylvester Stallone στο Guardians of the Galaxy 2;


Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz