Μετά τη μεγάλη επιτυχία της μεταφοράς της ταινίας «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» στον σινεμά, η Disney ανακοίνωσε πως το επόμενο κλασικό της animation που θα μεταφερθεί σε live-action ταινία, δεν είναι άλλο από το αριστούργημα με τίτλο «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»!

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών έρχεται σε live-action ταινία!

Η ανακοίνωση έγινε και από τον σκηνοθέτη του Jungle Book, Jon Favreau, ο οποίος θα αναλάβει και το Lion King και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο του project, βάζοντας emoticons ένα λιοντάρι και μία κορώνα. Ήδη περιμένω πως και πως να δω πως θα είναι οι Timon και Pumbaa στην ταινία!

Η συνταγή πάντως της Disney να κάνει remake διάσημων animation ταινιών της στη μεγάλη οθόνη φαίνεται να δουλεύει, δεδομένου πως το Jungle Book έφτασε σχεδόν το $1δις έσοδα και μην ξεχνάμε πως στο μέλλον πρόκειται να προβληθούν τα Beauty and the Beast και το sequel του The Jungle Book, τα οποία επίσης αναμένονται να βάλουν φωτιά στο box-office.

Επίσημη ανακοίνωση προβολής της ταινίας Lion King, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar