Ο Wolverine αποκαλύπτεται στο νέο trailer του X-Men Apocalypse!

Μετά από δύο trailer κανονικής διάρκειας και άπειρα μίνι teasers της ερχόμενης ταινίας «X-Men: Apocalpyse», όλοι είχαμε την απορία αν τελικά θα εμφανιστεί ο αγαπημένος χαρακτήρας Wolverine. Μπορεί το όνομα του Hugh Jackman να υπάρχει εδώ και καιρό στα credits της ταινίας, αλλά ο ήρωας δεν εμφανίζεται σε κανένα βίντεο και poster της ταινίας. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα, καθώς στο τελικό trailer του Apocalypse μπορεί να μην βλέπουμε ολόκληρη την φιγούρα του Wolverine, αλλά τα περίφημα νύχια του κάνουν την εμφάνιση τους επιβεβαιώνοντας πως ο ήρωας θα υπάρξει στο φιλμ.

Υπενθυμίζουμε πως το «X-Men: Apocalypse» θα αφορά τον πιο δυνατό μεταλλαγμένο που υπήρξε ποτέ, ο οποίος μένοντας απογοητευμένος με το κόσμο του παρόντος, αποφασίζει να συγκεντρώσει τις δυνάμεις διάφορων μεταλλαγμένων, όπως του Magneto (Michael Fassbender), με σκοπό να διαμορφώσει τον κόσμο στα δικά του γούστα. Ο καθηγητής Χ (James McAvoy) και οι υπόλοιποι X-Men είναι οι μοναδικοί που μπορούν να τον σταματήσουν. Μετά το «Apocalpyse» μην ξεχνάτε πως θα ακολουθήσει και η τρίτη solo ταινία του Wolverine, η οποία θα είναι και η τελευταία του Jackman.

Το «X-Men: Apocalypse» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 19 Μαΐου.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz