Ποιος ήξερε ότι θα ερχόταν η μέρα που θα ανακοίνωνα την κυκλοφορία βιβλίου μιας από τους αγαπημένους συγγραφείς!!!.

Δεν θα μπορούσα φυσικά να αναφέρομαι αλλού πέρα από την πετυχημένη συγγραφέα J. K. Rowling και το νέο της βιβλίο, «ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» το οποίο αποτελεί την έντυπη μορφή του ομώνυμου θεατρικού που ανεβαίνει φέτος στο Λονδίνο και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Για να μπορέσει να υπολογίσει τον αριθμό αντίτυπων που θα βγάλει στην αγορά έχει  ξεκινήσει από σήμερα κιόλας τις προ-παραγγελίες, ενώ αναμένεται να γίνει ανάρπαστο!

Για όποιον ενδιαφέρεται, προ παραγγελίες γίνονται όχι μόνο από τον ιστότοπο του εκδοτικού οίκου αλλά και από άλλα μεγάλα βιβλιοπωλεία, ενώ η τιμή του θα είναι στα 14,95€

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

“Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος μαθαίνουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.”

Συντάκτης: Νίκος Πανταζής

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz