Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Το «Batman V Superman: Dawn of Justice» κυκλοφόρησε επιτέλους στους κινηματογράφους και όπως έχετε καταλάβει οι απόψεις για το αν η ταινία ήταν τελικά καλή ή όχι, είναι τελείως μοιρασμένες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το φιλμ πήγε πάρα πολύ καλά στο box office, καθώς μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει το μισό δισεκατομμύριο στα έσοδα του και ότι ο Ben Affleck ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και παρουσίασε έναν διαφορετικό και παράλληλα εξαιρετικό Batman. Για πρώτη φορά είδαμε τον αγαπημένο μας ήρωα πιο σκοτεινό από ότι τον έχουμε συνηθίσει και αρκετά πιο κουρασμένο με όλα αυτά που έχει ζήσει στην Gotham City και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι φτάνει σε σημείο ακόμα να σκοτώσει τους αντιπάλους του! Από που πηγάζουν όμως όλα αυτά;

Εδώ έρχεται να μας απαντήσει ο σκηνοθέτης της ταινίας Zack Snyder, ο οποίος σε συνέντευξη του μίλησε πως εκείνο το στοιχείο που έκανε τον Batman να αλλάξει και να τον κάνει πιο ανελέητο, είναι φυσικά ο θάνατος του συνεργάτη και φίλου του Robin. Και για όσους είδαν την ταινία και δεν το κατάλαβαν, ναι ο Robin έχει σκοτωθεί από τον Joker πριν τα γεγονότα του BvS. Οπότε ο θάνατος του φίλου του και το γεγονός ότι ο ήρωας έχει περάσει ένα σωρό πράγματα με τους τόσους κακοποιούς που έχει αντιμετωπίσει, το έχουν οδηγήσει στο να μετατραπεί σε έναν ακόμα πιο ψυχολογικά κατεστραμμένο άνθρωπο που παλεύει καθημερινά μέσα του για να κάνει το σωστό. Και φυσικά αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι πιστεύουν πως ο Ben Affleck είναι ο καλύτερος Batman που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη μεγάλη οθόνη!

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο παρακάτω, όπου ο Snyder εξηγεί τη μοίρα του Robin!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar