Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πόσες φορές όταν βλέπετε μια ταινία ανυπομονείτε να φτάσει στο τέλος για να δείτε τους δύο πρωταγωνιστές να μονομαχούν μεταξύ τους; Κατά καιρούς υπάρχουν πολλές ταινίες που μας έχουν προσφέρει απίστευτες μάχες μεταξύ καλού και κακού, συγχρονισμένες φυσικά με εντυπωσιακές χορογραφίες που εντυπωσιάζουν και αυξάνουν την αγωνία για να δούμε ποιος τελικά θα νικήσει. Σε αυτό το αφιέρωμα σας παρουσιάζουμε τις 15 καλύτερες και πιο επικές μονομαχίες που έχουμε δει ποτέ στη μεγάλη οθόνη!

1) Αχιλλέας Vs Έκτορας

Σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες και καλύτερες σκηνές μάχης όλων των εποχών! Μπορεί γενικά η ταινία «Troy» να μην άρεσε σε όλους λόγω ότι δεν παρουσίασε τα γεγονότα όπως τα ξέρουμε, αλλά η μονομαχία μεταξύ Αχιλλέα (Brad Pitt) και Έκτορα (Eric Bana) είναι το highlight που κάνει το φιλμ να ξεχωρίζει!

2) Obi Wan Kenobi και Qui Gon Jinn Vs Darth Maul

Μπορεί το «Episode Ι – The Phantom Menace» να αποτελεί την χειρότερη ταινία Star Wars (καταραμένε Jar-Jar!), αλλά τουλάχιστον μας παρουσίασε την καλύτερη τελική μάχη που έχουμε δει ποτέ στη σειρά, συνοδευμένη με το πιο επικό soundtrack και μια απίστευτη χορογραφία. Δάσκαλος Qui Gon και ο μαθητής του Obi Wan εναντίον του κακού Darth Maul!

3) Neo Vs Agent Smith

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως το πρώτο Matrix ήταν η καλύτερη ταινία της τριλογίας. Φυσικά η τελική μάχη μεταξύ του εκλεκτού Neo (Keanu Reeves) και του κακού Agent Smith (Hugo Weaving) είναι όλα τα λεφτά και σίγουρα καλύτερη από αυτή του τρίτου μέρους που γίνεται ένας χαμός από CGI!

4) Gandalf Vs Balrog

Η τριλογία «The Lord of the Rings» μπορεί στο σύνολο της να περιέχει ένα σωρό επικές μάχες, αλλά όσον αφορά τις μονομαχίες, εδώ κερδίζει o μάγος της παρέας Gandalf (Ian McKellen) ο οποίος ξέροντας πως δεν έχει ελπίδα, αντιμετώπισε τον μεγάλο δαίμονα Balrog με σκοπό να ξεφύγουν οι υπόλοιποι της συντροφιάς. YOU SHALL NOT PASS! Πάντα ανατριχιάζω σε αυτή τη σκηνή!

5) Jackie Chan Vs Jet Li

Η ταινία «The Forbidden Kingdom» μπορεί γενικά να είναι μην είναι τέλεια στο σύνολο της, αλλά αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι το γεγονός ότι φέρνει αντιμέτωπους δύο μεγάλους θρύλους των πολεμικών τεχνών. Μα φυσικά μιλάμε για τους Jackie Chan και Jet Li, οι οποίοι αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πως είναι οι καλύτεροι στο είδος τους.

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: Οι 15 καλύτεροι μονόλογοι-ομιλίες σε ταινίες!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
3
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για