Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Αν ποτέ νιώσετε ότι χρειάζεστε κίνητρο και γενικά κάποια ώθηση για να κάνετε κάτι στη ζωή σας, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανατρέξετε σε αγαπημένες ταινίες και να ακούσετε-δείτε ξανά φοβερές ομιλίες και μονολόγους που πραγματικά μας έχουν αλλάξει τη ζωή. Γενικά τέτοιες ομιλίες σε ταινίες μπορούμε να βρούμε άπειρες και σε αυτό το αφιέρωμα θα δούμε 15 από αυτές που πραγματικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ!

1) The Great Dictator

Το 1940 ο Charlie Chaplin όχι μόνο τόλμησε να δημιουργήσει ταινία που σατίριζε τον Χίτλερ, αλλά κατάφερε να βγάλει έναν από τους καλύτερους μονολόγους που έχουμε ακούσει ποτέ!

2) V for Vendetta

Είναι πραγματικά άπειρες οι σκηνές που θα μπορούσαμε να πάρουμε από την ταινία V for Vendetta, καθώς κάθε φορά που μιλάει ο χαρακτήρας V, μένουμε με ανοιχτό το στόμα. Η σκηνή όμως που ζητά από τον κόσμο να ξεσηκωθεί στις 5 Νοεμβρίου, αποτελεί την πιο χαρακτηριστική της ταινίας.

3) The Lord of the Rings: The Return of the King

Η πιο επική σκηνή που έχω δει ποτέ σε ταινία! Πραγματικά η ομιλία του βασιλιά Theoden για να ξεσηκώσει τον λαό του και να τον οδηγήσει στον θάνατο για την ελευθερία, σε συνδυασμό την τρομερή σκηνοθεσία του Peter Jackson και την φοβερή μουσική, είναι ότι καλύτερο μας έχει προσφέρει ο κινηματογράφος.

4) Braveheart

Πριν όμως από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, τον καλύτερο εμψυχωτικό μονόλογο τον είχε ο William Wallace στην ταινία Braveheart, όπου ο Mel Gibson στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του, εξηγεί στους Σκωτσέζους το νόημα της ελευθερίας και πως τίποτα στον κόσμο δεν είναι πιο ιερό από αυτήν.

5) Pulp Fiction

Όσες φορές και να δεις αυτή τη σκηνή, δεν την χορταίνεις. O Samuel Jackson δανείζεται ένα κομμάτι από τη Βίβλο και μας το προσφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, προσφέροντας τόσο αγωνία όσο και γέλιο!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: Οι 15 καλύτερες μονομαχίες που έγιναν σε ταινίες!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
3
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για