Νομίζατε πως η σειρά ταινιών Fast and Furious θα σταματούσε μετά τον τραγικό θάνατο του πρωταγωνιστή της Paul Walker; Ε λοιπόν κάνατε λάθος, καθώς ο Vin Diesel ανακοίνωσε τις ημερομηνίες προβολής, όχι μίας, αλλά των τριών επόμενων sequel της σειράς φτάνοντας έτσι συνολικά τις 10 ταινίες. Για την ακρίβεια η όγδοη συνέχεια της σειράς που θα έχει τίτλο «Fast 8» θα προβληθεί στις 14 Απριλίου του 2017, η ένατη συνέχεια στις 19 Απριλίου 2019 και η δέκατη στις 2 Απριλίου του 2021.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Diesel η νέα αυτή τριλογία θα γίνει προς τιμήν του αποθανών Walker, που είχε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά φυσικά υπάρχουν και οι εμπορικοί λόγοι, καθώς το «Fast 7» κατάφερε να μαζέψει συνολικά $1.5 δις. Όσον αφορά το «Fast 8» τώρα, ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι πρωταγωνιστές της Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson και Michelle Rodriguez θα ερμηνεύσουν ξανά τους ρόλους τους. Οπότε 3 ταινίες τα επόμενα 5 χρόνια, είναι ότι ακριβώς θέλουν οι φαν της σειράς!

Οι ημερομηνίες των Fast and Furious 8,9,10 είναι εδώ!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar