Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Τα τελευταία χρόνια οι τηλεοπτικές σειρές έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, με τις παραγωγές να είναι ακριβότερες, ποιοτικότερες αλλά και με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου να συμμετέχουν σε αυτές. Παλαιότερα όμως, ο διαχωρισμός τηλεοπτικού/κινηματογραφικού ηθοποιού ήταν πολύ έντονος και όταν κάποιος ήδη διάσημος σταρ εμφανιζόταν στην μικρή οθόνη, αποτελούσε είδηση. Εκτός από διάσημους ηθοποιούς, υπάρχουν και αρκετοί τραγουδιστές που εμφανίστηκαν κατά περιόδους σε σειρές, ανεβάζοντας τες επίπεδο. Ποιες guest εμφανίσεις θυμόμαστε πιο πολύ; Ποιες είναι αυτές που μας έκαναν εντύπωση;

Brad Pitt/Julia Roberts/Sean Penn/Bruce Willis/Robin Williams/George Clooney (Friends)

Τα αγαπημένα μας Φιλαράκια μας πρόσφεραν άπειρες στιγμές γέλιου και πάμπολλες εμφανίσεις σταρ του σινεμά, ίσως περισσότερες από κάθε σειρά.

James Franco (The Mindy project)

O Franco είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του σε project που δε θα τον φανταζόσουν ποτέ και η σειρά The Mindy Project είναι μια από αυτές.

Sarah Paulson (Grey’s Anatomy)

Η Paulson μπορεί να μην είναι κινηματογραφική σταρ αλλά η παρουσία της στο Grey’s Anatomy έδωσε έναν άλλο αέρα στη σειρά. Δυστυχώς την είδαμε για λίγο, αφού υποδυόταν την νεαρή Ellis Grey…

Edward Norton (Modern Family)

To 2009, o Norton συμμετείχε στο επεισόδιο Great Expectations, υποδυόμενος τον μπασίστα Izzy LaFontaine. H παρουσία του Norton στην τηλεόραση δεν είναι πολύ συχνή και αυτή του η συμμετοχή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Enrique Inglesias (HIMYM)

Η Robin επιστρέφει στην Νέα Υόρκη παρέα με τον Gael, έναν τύπο που ζει … όμορφα, με στόχο να δίνει χαρά στους υπόλοιπους. Θετική διάθεση μέχρι αηδίας με τον Iglesias να ταιριάζει γάντι στον ρόλο.

Επόμενη σελίδα ►

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Βέρα Θεσσαλονικιά, χωρίς όμως παχύ λλλλ! Απόφοιτος του ΑΚΤΟ, με ειδίκευση στο graphic design, κοινώς γραφίστρια, σχεδιάστρια οπτικής επικοινωνίας που λέμε. Co-founder του studio graFistiki creative και υπερήφανη…χορηγός του ημίαιμου χάσκι της! Δεν θα πει ποτέ όχι σε ταξίδι, φυσικά θα πάρει μαζί την φωτογραφική της, θα αναλύσει από πριν ΟΛΑ τα αξιοθέατα (για να ξέρει τι βλέπει), θα φτιάξει λίστα και θα τικάρει όσα επισκέφτηκε! Στο τέλος του ταξιδιού, θα συμμαζέψει με ευλάβεια κάθε λογής σκουπίδι που κουβάλησε πίσω (εισιτήρια, διαφημιστικά, αποδείξεις, συσκευασίες…) και θα τοποθετήσει στο ράφι της βιβλιοθήκης τον ταξιδιωτικό οδηγό, δίπλα σε αυτούς από τα προηγούμενα ταξίδια. Όπως καταλαβαίνετε, έχει ένα μικρό, ελάχιστο θεματάκι με την οργάνωση!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για