Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πριν λίγο καιρό το κανάλι HBO μας έδωσε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης έκτης season της σειράς Game of Thrones, το οποίο κυριολεκτικά μας ανέβασε την αγωνία στα ύψη. Που να φανταζόμασταν όμως πως αυτό το trailer ήταν απλά μια μικρή ιδέα, καθώς το δεύτερο που μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο θα σας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους!

Στο νέο trailer έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερες στιγμές με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, ενώ η υπόσχεση που μας έδωσαν οι δημιουργοί πως πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη μεγαλύτερη μάχη που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη σειρά, αλλά και στη μικρή οθόνη γενικότερα, φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα. Τώρα όσον αφορά τη μοίρα του Jon Snow, το trailer δεν μας δίνει λεπτομέρειες και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Όλοι μας πλέον μετράμε αντίστροφα από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της έκτης season του Game of Thrones, το οποία θα γίνει στις 24 Απριλίου από το κανάλι HBO.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar