Οι νεκροί έρχονται στο νέο trailer του Game of Thrones!

Πριν λίγο καιρό το κανάλι HBO μας έδωσε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης έκτης season της σειράς Game of Thrones, το οποίο κυριολεκτικά μας ανέβασε την αγωνία στα ύψη. Που να φανταζόμασταν όμως πως αυτό το trailer ήταν απλά μια μικρή ιδέα, καθώς το δεύτερο που μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο θα σας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους!

Στο νέο trailer έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερες στιγμές με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, ενώ η υπόσχεση που μας έδωσαν οι δημιουργοί πως πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη μεγαλύτερη μάχη που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη σειρά, αλλά και στη μικρή οθόνη γενικότερα, φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα. Τώρα όσον αφορά τη μοίρα του Jon Snow, το trailer δεν μας δίνει λεπτομέρειες και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Όλοι μας πλέον μετράμε αντίστροφα από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της έκτης season του Game of Thrones, το οποία θα γίνει στις 24 Απριλίου από το κανάλι HBO.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz