Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Όπως γνωρίζετε η σειρά «Power Rangers» που αγαπήσαμε μικροί και μεγάλοι έρχεται για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη με τίτλο «Saban’s Power Rangers», κάνοντας έτσι χαρούμενους όλους τους φανς της σειράς. Από τότε που ανακοινώθηκε το reboot, οι δημιουργοί έκαναν μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα πληροφορίες για τη νέα ταινία, ειδικά για τις νέες στολές των ηρώων. Οι προσπάθειες όμως δεν ήταν αρκετές, καθώς το site Entertainment διέρρευσε την πρώτη εικόνα με τις στολές των Power Rangers, οι οποίες θα λέγαμε πως είναι αρκετά εντυπωσιακές και διαφορετικές από ότι είχαμε συνηθίσει στη γνωστή σειρά.

Οι στολές των νέων Power Rangers αποκαλύφθηκαν!

Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει και το official cast της ταινίας, το οποίο θα αποτελείται από νέους σε ηλικία ηθοποιούς. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε τον Dacre Montgomery στο ρόλο του Κόκκινου, την Becky G. ως Κίτρινη, την Naomi Scott ως Ροζ, τον RJ Cyler ως Μπλε και τον Ludi Lin ως Μαύρο Ranger. Όσον αφορά την κακιά της υπόθεσης, εδώ έχουμε για άλλη μια φορά την χαρακτήρα Rita Repulsa την οποία θα υποδυθεί η Elizabeth Banks και όπως θα δείτε και στην εικόνα παρακάτω έχει αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Οι στολές των νέων Power Rangers αποκαλύφθηκαν!

Όσον αφορά τώρα το σενάριο η νέα ταινία Power Rangers θα αποτελεί reboot του «Mighty Morphin Power Rangers: The Movie» του 1995 και θα εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας μαθητών λυκείου που ανακαλύπτουν μοναδικές υπερδυνάμεις και αποφασίζουν να τις χρησιμοποιήσουν για να σώσουν τον κόσμο. Το «Saban’s Power Rangers» έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον Μάρτιο του 2017. Πως σας φαίνονται οι νέες στολές των Power Rangers;

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar