Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τις κακές κριτικές που δέχθηκε η πολυαναμενόμενη ταινία Suicide Squad, με τους οπαδούς να είναι αρκετά έξαλλοι που οι κριτές βαθμολογούν τόσο αυστηρά για άλλη μια φορά μια ταινία της Dc. Οι φανς όμως δεν φαίνεται να θέλουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους, με πρώτο τους θύμα να είναι το πασίγνωστο site Rotten Tomatoes, συγκεντρώνοντας υπογραφές για να κλείσει το site.

Οπαδοί της Dc απαιτούν να κλείσει το Rotten Tomatoes!

Οι κριτές του Rotten Tomatoes που βαθμολόγησαν το Suicide Squad με 35% έναντι 95% βαθμολογία του κοινού και έχοντας στο προηγούμενο «Batman V Superman: Dawn of Justice» 27% έναντι 65% του κοινού, οι φανς ξεκίνησαν την Τρίτη στο site Change.org το κίνημα «Shutdown Rotten Tomatoes», γιατί θεωρούν πως οι αυστηρότατες αυτές κριτικές επηρεάζουν την άποψη του κόσμου. Μέχρι στιγμής οι υπογραφές έχουν φτάσει περίπου τις 10.000 και αυξάνονται αρκετά γρήγορα και όταν φτάσει το επιθυμητό ποσό θα σταλεί στο site.

Οπαδοί της Dc απαιτούν να κλείσει το Rotten Tomatoes!

Πέρα όμως από τους οπαδούς του Suicide Squad, έξαλλος φαίνεται να είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας David Ayer, ο οποίος αντέδρασε στις κακές κριτικές γράφοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φράση του Μεξικανού επαναστάτη Emiliano Zapata «Prefiero morir de pie que vivir de rodillas» που μεταφράζεται ως «Θα προτιμούσα να πεθάνω όρθιος, από το να ζω πάντα γονατιστός». Αμέσως μετά μάλιστα ξαναέγραψε πως με αυτή τη φράση θέλει να δηλώσει πως αγαπά την ταινία με πιστεύει σε αυτήν και πως την έκανε μόνο και μόνο για τους φανς.

Ότι και να λένε πάντως οι κριτές, κακώς ο κόσμος επηρεάζεται τόσο, καθώς μια ταινία είναι τέχνη και κάθε μορφή τέχνης προσφέρει διαφορετικά πράγματα σε κάθε άνθρωπο. Οπότε όταν δούμε το Suicide Squad στις 25 Αυγούστου, θα κρίνουμε από μόνοι μας!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar