Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μπορεί να άργησαν λίγο αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα το όνειρο κάθε φαν των comic της Marvel φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, καθώς οι δύο μεγάλες εταιρείες Marvel και 20th Century Fox που έχουν αναλάβει τις μεταφορές των ηρώων στη μεγάλη οθόνη, δείχνουν ενδιαφέρον να κάνουν το μεγάλο τους crossover.

Η είδηση παρόλα αυτά δεν προέρχεται από τις ίδιες τις εταιρίες, αλλά από τον δημοσιογράφο Matt Key ο οποίος σε συνέντευξη του στη διαδικτυακή εκπομπή Collider Heroes, δήλωσε πως έγκυρες πηγές του αναφέρουν πως Marvel (Avengers) και Fox (X-Men, Fantastic 4) έχουν ήδη συζητήσει για πιθανό crossover των κόσμων τους και πως και οι δύο είναι ανοιχτές για το θέμα. Παρόλα αυτά δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει σύντομα, αλλά στο μακρινό μέλλον.

Ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για crossover μεταξύ Marvel και Fox!

Παρά το γεγονός ότι τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημο (ακόμα!), το πιο λογικό είναι μια τέτοια φήμη να είναι αληθινή αν σκεφτεί κάποιος την τελευταία συμφωνία της Marvel με την Sony για απόκτηση των δικαιωμάτων του Spider-Man, που εμφανίστηκε τελικά στο «Captain America: Civil War» αλλά και στην ερχόμενη solo ταινία του «Spider-Man: Homecoming», όπου θα εμφανιστεί και ο Iron-Man.

Ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για crossover μεταξύ Marvel και Fox!

Ένα crossover όμως μεταξύ X-Men και Avengers είναι σαφώς πιο δύσκολο και ακριβό για Marvel και Fox, αλλά είναι και κάτι που θα ευχαριστούσε όλους τους φανς των ταινιών και των κόμικς. Αναμένουμε περισσότερα νέα!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar