Πώς να βρείτε όλες τις φωτογραφίες μιας Facebook συνομιλίας

Το chat στο Facebook έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε να υπάρχει πλέον ξεχωριστή υπηρεσία γι’αυτό με τη δική της εφαρμογή για τις κινητές συσκευές και τους υπολογιστές. Αναφέρομαι φυσικά στο πολύ γνωστό σε όλους «Messenger», το οποίο έχει εμπλουτίσει τις συνομιλίες μας στο δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο με πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η προβολή όλων των φωτογραφιών που έχουμε στείλει και λάβει μέσα σε οποιαδήποτε συνομιλία, ατομική ή ομαδική.

Για να μην ψάχνετε όλα τα μηνύματα μιας συνομιλίας με σκοπό να βρείτε μια συγκεκριμένη φωτογραφία, μάθετε πώς να τις βρείτε όλες μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής, στον οδηγό που ακολουθεί.

Εύρεση όλων των φωτογραφιών μιας Facebook συνομιλίας μέσω υπολογιστή

Με χρήση του Messenger

Την υπηρεσία messenger.com τη γνωρίζετε; Τη χρησιμοποιείτε; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το κάνετε, αφού μέσω αυτής μπορείτε να έχετε ανοικτό στον υπολογιστή σας μονάχα το Facebook chat και με περισσότερες λειτουργίες απ’ότι το ενσωματωμένο chat στις σελίδες του Κοινωνικού Δικτύου. Πρόκειται για τη web έκδοση της εφαρμογής που χρησιμοποιούμε στις κινητές συσκευές.

Εύρεση φωτογραφιών Facebook συνομιλίας μέσω messenger σε υπολογιστή

1. Ανοίξτε μέσω υπολογιστή το messenger.com και συμπληρώστε τα στοιχεία σύνδεσης που βάζετε για να συνδεθείτε στον Facebook λογαριασμό σας.

2. Πατήστε «Sign in» για να συνδεθείτε.

Εύρεση φωτογραφιών Facebook συνομιλίας μέσω messenger σε υπολογιστή

3. Αν τυχόν σας εμφανιστεί το μήνυμα της παραπάνω εικόνας, τότε πατήστε την επιλογή «Continue» και ακολουθήστε τις περαιτέρω οδηγίες για να επιβεβαιώσετε πως είστε ο αληθινός κάτοχος του λογαριασμού σας.

Εύρεση φωτογραφιών Facebook συνομιλίας μέσω messenger σε υπολογιστή

4. Μόλις εμφανιστεί η σελίδα με όλες τις Facebook συνομιλίες σας, επιλέξτε μια συνομιλία από το αριστερό μέρος και πατήστε πάνω δεξιά στην οθόνη σας το εικονίδιο Εύρεση φωτογραφιών Facebook συνομιλίας μέσω messenger σε υπολογιστή για να ανοίξετε τις πληροφορίες της συγκεκριμένη συνομιλίας.

5. Μέσα στο παράθυρο των πληροφοριών βρίσκεται στο τέλος η επιλογή «Κοινοποιημένες φωτογραφίες». Πατήστε την επιλογή «Εμφάνιση» στο δεξί μέρος.

Εύρεση φωτογραφιών Facebook συνομιλίας μέσω messenger σε υπολογιστή

6. Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα εμφανιστούν αμέσως οι τελευταίες φωτογραφίες που έχετε στείλει ή λάβει στη συγκεκριμένη συνομιλία. Κάνοντας scrolling με το ποντίκι σας προς τα κάτω, θα εμφανιστούν περισσότερες φωτογραφίες, έως ότου εμφανιστούν όλες.

Το πλεονέκτημα μέσω του messenger.com είναι πως αφού εμφανίσετε τις κοινοποιημένες φωτογραφίες μιας συνομιλίας, τότε εύκολα επιλέγετε άλλη συνομιλία και βλέπετε άμεσα τις φωτογραφίες αυτής. Εκεί υστερεί η παρακάτω διαδικασία που χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο chat στο FB.

Με χρήση του ενσωματωμένου chat στο Facebook

1. Ανοίξτε το facebook.com/messages και επιλέξτε μια από τις συνομιλίες σας.

Εύρεση φωτογραφιών Facebook συνομιλίας σε υπολογιστή

2. Πατήστε το εικονίδιο Εύρεση φωτογραφιών Facebook συνομιλίας σε υπολογιστή πάνω από τα μηνύματα της συνομιλία σας.

3. Στο μενού που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ στην επιλογή «Δείτε τις φωτογραφίες στο νήμα».

Εύρεση φωτογραφιών Facebook συνομιλίας σε υπολογιστή

Αν όλα πήγαν καλά, τότε οι τελευταίες φωτογραφίες της συνομιλίας θα εμφανιστούν στην οθόνη σας. Με scrolling προς το κάτω μπορείτε να εμφανίσετε περισσότερες φωτογραφίες της συνομιλίας, έως ότου εμφανιστούν όλες. Αν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες άλλης συνομιλίας, θα πρέπει να επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία.

Εύρεση όλων των φωτογραφιών μιας Facebook συνομιλίας μέσω Android

Πώς να βρείτε όλες τις φωτογραφίες μιας Facebook συνομιλίας1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στην Android συσκευή σας και ανοίξτε κάποια συνομιλία σας.

2. Μέσα στο πλαίσιο της συνομιλίας, πατήστε το εικονίδιο Facebook Messenger εικονίδιοστο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας.

Πώς να βρείτε όλες τις φωτογραφίες μιας Facebook συνομιλίαςΑν όλα πήγαν καλά, τότε στις «Λεπτομέρειες ομάδας» μπορείτε να κάνετε scrolling προς τα κάτω και να βρείτε το «Κοινοποιημένο περιεχόμενο» με τις φωτογραφίες της συνομιλίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Android, εκτός από φωτογραφίες θα βρείτε επίσης βίντεο και εικόνες gif τις οποίες έχετε στείλει ή λάβει μέσα στη συνομιλία.

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

13 Σχόλια σε "Πώς να βρείτε όλες τις φωτογραφίες μιας Facebook συνομιλίας"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
Eirhnh ka
Αναγνώστης
Eirhnh ka

υπαρχει επιλογη διαγραφης αυτων των φωτογραφιων?δεν βρισκω καπου την επιλογη διαγραφη παντα βεβαια απο την εφαρμογη του κινητου μου

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Γεια σου Ειρήνη! Μπορείς να επιλέξεις να διαγράψεις το κάθε μήνυμα μέσα στη συνομιλία το οποίο περιέχει την κάθε φωτογραφία. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως οι φωτογραφίες θα διαγραφούν από τα εισερχόμενα μηνύματα όσων συμμετέχουν στη συνομιλία, παρά μόνο από τα δικά σου εισερχόμενα μηνύματα.

Συνοπτικά, αν θες να διαγράψεις φωτογραφίες από μια συνομιλία για να μη μπορούν να τις βλέπουν οι άλλοι συμμετέχοντες, δε μπορείς να το κάνεις από τον λογαριασμό σου, παρά μόνο από τον λογαριασμό τους.

Eirhnh ka
Αναγνώστης
Eirhnh ka

καλησπέρα!ναι μπορώ να διαγράψω την κάθε μια φωτογραφία μεσα απο την συνομιλια απλα έψαχνα εναν τρόπο να τις διαγράφω μαζικά η έστω επιλεκτικά απο το «κοινοποιημένο περιεχόμενο! 🙂

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιον έξυπνο και γρήγορο τρόπο για να κάνεις αυτό που θες.

Eirhnh ka
Αναγνώστης
Eirhnh ka

Ευχαριστώ πολυ !!!! 🙂

Χατζηδάκης Μανόλης
Αναγνώστης
Χατζηδάκης Μανόλης

ενω διεγραψα την συνομιλια μια κοινοποιημενη φωτο μενει…κ δεν υπαρχει επιλογη διαγραφης…τι γινεται εκει?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα Μανόλη! Πού μένει η κοινοποιημένη φωτογραφία; π.χ. στις συσκευές των χρηστών που συμμετείχαν σε αυτήν;

Πένυ Λεχαρέα
Αναγνώστης
Πένυ Λεχαρέα

Γίνεται να βρω φωτογραφίες που εχω διαγραψει στο μεσεντζερ;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα Πένυ! Δε γνωρίζω κάποιον τρόπο εγώ.

Katerina
Αναγνώστης
Katerina

στις κοινοποιημένες φωτογραφίες μου εμφανίζει φωτογραφίες μέχρι ένα σημειο της συνομιλίας ενώ οι παλιότερες λείπουν… αν κάνω σκρολ προς τα πάνω υπάρχουν… πως μπορώ να τις βρω εύκολα;

Ιωάννα
Αναγνώστης
Ιωάννα

Καλησπερα απο κντ με android σβηνω ολη τη συνομιλια και δεν σβηνονται οι φωτος που εχω αποστειλλει εγώ.. ..αναφερατε σε αλλη παρομοια ερώτηση πως πρέπει να παμε πισω στη συνομιλία κ να διαγράψουμε μια μια τις φωτος αλλά οταν δεν υπαρχει συνομιλία πως σβηνονται;γτ στο κοινοποιημενο περιεχόμενο υπαρχουν ακομη.Ευχαριστώ

wpDiscuz