Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η σειρά The Walking Dead κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, κάνοντας την με το πέρασμα των χρόνων μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, σπάζοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης για το κανάλι ΑΜC. Η σειρά που διανύει αυτή τη στιγμή την έκτη season της, έχει κάνει πολλούς να αναρωτηθούν για το ποιο και πότε θα είναι το τέλος της.

Σε αυτό το ερώτημα μας απαντούν στελέχη του καναλιού AMC, δηλώνοντας πως το Walking Dead δεν έχει κανένα απολύτως σκοπό να τελειώσει στο σύντομο μέλλον. Η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται για αρκετό καιρό και για την ακρίβεια για όσο ο δημιουργός των comic Robert Kirkman, συνεχίσει να γράφει την ιστορία με το ίδιο πάθος, όπως έκανε από το πρώτο κιόλας τεύχος. Μάλιστα δήλωσαν και ανοιχτοί για τη δημιουργία και άλλων spin-off σειρών, πέρα από το «Fear of the Walking Dead» που θα προβάλει σύντομα τη δεύτερη season του, αρκεί φυσικά να συμφωνήσει και ο Kirkman.

Δεδομένου όμως ότι το Walking Dead ήδη έχει αρχίσει να κουράζει, με πολλούς μάλιστα να την αποκαλούν μέχρι και σαπουνόπερα και το γεγονός ότι η ιστορία της σειράς κοντεύει να φτάσει το #100 τεύχος του comic, έχοντας κυκλοφορήσει 149 συνολικά, είναι δύσκολο η σειρά να καταφέρει να προβάλλεται για όσο καιρό επιθυμούν οι δημιουργοί του. Το μέλλον θα δείξει!

Το Walking Dead επιστρέφει στο AMC για τη συνέχεια της έκτης Season στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ η δεύτερη season του Fear of the Walking Dead έρχεται στις 10 Απριλίου.

Το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για