Τα αγαπημένα για πολλούς Zombies έρχονται ξανά στη μεγάλη οθόνη, μόνο που αυτή τη φορά σε μια διαφορετική εποχή. Ο λόγος για το νέο φιλμ με τίτλο «Pride and Prejudice and Zombies», το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο «παρωδία» του συγγραφέα Seth Grahame-Smith, ο οποίος πήρε το σπουδαίο βιβλίο της Jane Austen, με τίτλο «Pride and Prejudice» και έβαλε τη δικιά του πινελιά που δεν είναι άλλη από τους περίφημους ζωντανούς νεκρούς.

Pride and Prejudice and Zombies: Τα Zombie σε μια άλλη εποχή

Η ταινία διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα στην Αγγλία, όπου βλέπουμε ανθρώπους διαφορετικών αντιλήψεων και κοινωνικών τάξεων. Όταν όμως μια μυστηριώδης πανούκλα θα πέσει στη γη και θα μεταμορφώσει τους ανθρώπους σε αιμοβόρους ζωντανούς νεκρούς, θα πρέπει να καταπιούν την περηφάνια τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν. Πιο συγκεκριμένα έχουμε την νευρικιά Elizabeth Bennet (Lily James), η οποία είναι μάστερ των πολεμικών τεχνών και τον πανέμορφο Mr. Darcy (Sam Riley), ο οποίος είναι τρομερός θεριστής των zombies, όπου μαζί πρέπει να αναλάβουν τον αφανισμό των Zombie. Φυσικά δεν θα μιλάγαμε για ταινία με Zombie αν δεν υπήρχαν τα splatter και τα κωμικά στοιχεία, κάτι που όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, κάνουν την εμφάνιση τους.

Στο «Pride and Prejudice and Zombies» επίσης πρωταγωνιστούν οι Douglas Booth, Matt Smith, Jack Huston, αλλά και οι Lena Headey και Charles Dance του Game of Thrones, ενώ σκηνοθετείται από τον Burr Steers. Το φιλμ θα προβληθεί στην Αμερική στις 5 Φεβρουαρίου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar