Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πριν από πολλά χρόνια είχε ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει βιογραφική ταινία με τη ζωή του τραγουδιστή Freddie Mercury του μεγάλου ροκ συγκροτήματος Queen. Ο gay τραγουδιστής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες φωνές του κόσμου, αλλά δυστυχώς πέθανε από AIDS τον Νοέμβριο του 1991.

Ο πρώτος υποψήφιος για τον ρόλο του Mercury ήταν ο εκκεντρικός ηθοποιός Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno), αλλά το 2013 η συμφωνία δεν έκλεισε καθώς τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είχαν διαφωνίες με τον ηθοποιό για την κατεύθυνση που θα έπαιρνε η ταινία. Αργότερα προσέλκυσαν τον Ben Whishaw για τον ρόλο, αλλά και πάλι δεν υπήρξε τελική συμφωνία. Με το project να βρίσκεται στον αέρα, επιτέλους τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν τον ίσιο δρόμο, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Freddie Mercury των Queen!

Οι ίδιοι οι Queen ανακοίνωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος πως η ταινία θα έχει τίτλο Bohemian Rhapsody και πως ο Rami Malek της σειράς Mr. Robot θα αναλάβει τον ρόλο του Freddie Mercury, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Bryan Singer (The Usual Suspects, X-Men). Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος θα αναλάβει το σενάριο και ποιο μέρος της ζωής του τραγουδιστή θα παρουσιάσει η ταινία, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως ένα μεγάλο μέρος θα επικεντρωθεί στη μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος του 1985 στο Live Aid.

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Freddie Mercury των Queen!

Επίσημη ημερομηνία προβολής ακόμα δεν υπάρχει, αν και τα γυρίσματα προβλέπεται να ξεκινήσουν αρκετά σύντομα!

Δείτε επίσης: Οι πρώτες πληροφορίες της νέας ταινίας του Quentin Tarantino!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για