Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλές φήμες για το αν θα υπάρξει συνέχεια στη σειρά ταινιών Saw, οι οποίες ήθελαν το γνωστό franchise να ξανακάνει την εμφάνιση του είτε ως sequel/prequel είτε ως reboot. Όπως δείχνουν τα πράγματα και σύμφωνα με το site «The Tracking Board«, το όγδοο Saw έρχεται και θα έχει τον τίτλο «Saw: Legacy». Οι αποκλειστικές πηγές του site επίσης αναφέρουν πως η εταιρία Lionsgate έχει προσλάβει τους Josh Stolberg και Pete Goldfinger (Soronity Row, Piranha 3D) για να γράψουν το σενάριο της νέας ταινίας, η οποία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ιστορία θα ακολουθεί. Τέλος, αναφέρει πως ο δημιουργός και σκηνοθέτης της πρώτης και μοναδικής ποιοτικής ταινίας της σειράς, James Wan (Conjuring, Insidious, Furious 7), θα επιστρέψει μαζί με τον Leigh Whannell ως παραγωγοί και μόνο.

Η σειρά Saw έχει καταφέρει να συγκεντρώσει με επτά ταινίες συνολικά τα $873 εκατομμύρια, με κόστος μόλις $64 εκατ. Για όσους δεν γνωρίζουν το Saw αφορά τον John Kramer, ή αλλιώς Jigsaw, ο οποίος βλέποντας την αδικία και τα τρομερά εγκλήματα που διαπράττουν διάφοροι άνθρωποι, αποφασίζει να τους τιμωρήσει με τον χειρότερο τρόπο, υποβάλλοντας τους σε ένα μαρτυρικό και αρκετά επίπονο «παιχνίδι» βασανιστηρίων με μικρές ελπίδες επιβίωσης. Και όλα αυτά για να τους κάνει να καταλάβουν το σφάλμα τους. Ελπίζουμε η νέα ταινία Saw να είναι το ίδιο ποιοτική με την πρώτη και όχι σαν τις υπόλοιπες έξι συνέχειες του..

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar