Το νέο animation φιλμ των εταιριών Illumination Entertainment και Universal Pictures κυκλοφορεί το δεύτερο του trailer και θέλει να μας λύσει την απορία για το τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν τα αφεντικά τους φεύγουν. Το Secret Life of Pets, το οποίο  θα προβληθεί στην Αμερική στις 8 Ιουλίου, θα μας προσφέρει άφθονο γέλιο, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από το ξεκαρδιστικό του trailer. Ειδικά στο τέλος του τρέιλερ με το σκυλάκι που κάνει headbanging υπό τους ήχους των System of a Down, πέθανα στο γέλιο!

Όταν η αφεντικίνα του Max (Louis C.K.) αποφασίσει ξαφνικά να φέρει στο σπίτι το νέο κατοικίδιο, τον Duke (Kevin Hart), η ζωή του μικρού σκυλιού θα αλλάξει τελείως. Πέρα από τις διαφορές τους, τα δύο σκυλιά θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βρουν τρόπο να σταματήσουν το αξιολάτρευτο λαγουδάκι Snowball (Eric Stonestreet), το οποίο έχει μαζέψει ένα στρατό από αδέσποτα ζώα και είναι αποφασισμένο να πάρει εκδίκηση από όλα τα υπόλοιπα χαρούμενα ζωάκια που έχουν ιδιοκτήτη.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar