Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πριν από καιρό είχαμε αναφέρει πως ο αγαπημένος μας Sith Lord του Star Wars, Darth Vader, πρόκειται να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη στο ερχόμενο prequel φιλμ «Rogue One: A Star Wars Story», με την τελευταία να γίνεται το 2005 στο Episode III της σειράς. Τα studio μάλιστα φρόντισαν να μας δώσουν και τις πρώτες πληροφορίες για την ερχόμενη εμφάνιση του, οι οποίες όμως μπορεί να μην ικανοποιήσουν όλους τους φαν του χαρακτήρα.

Star Wars Rogue One: Οι πρώτες πληροφορίες για την εμφάνιση του Darth Vader!

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε η πρόεδρος Kathleen Kennedy της Lucasfilm, o Darth Vader δεν πρόκειται να είναι ο βασικός villain της ταινίας, ενώ ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι σχετικά μικρός και θα εμφανιστεί σε ένα αρκετά «στρατηγικό σημείο» στην πλοκή της ταινίας όπως αναφέρει η ίδια. Επίσης πρόσθεσε πως ο κεντρικός κακός θα είναι ο Director Krennic (Ben Mendelsohn), ο οποίος έχοντας μέσα του τον φόβο της οργής του Vader σε πιθανή αποτυχία του, θα κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει τα σχέδια του, αλλά και να αποδείξει στον Dark Emperor ότι είναι εξίσου ικανός.

Star Wars Rogue One: Οι πρώτες πληροφορίες για την εμφάνιση του Darth Vader!

Όπως καταλάβατε λοιπόν ο Darth Vader θα είναι περισσότερο ένας background χαρακτήρας στο Rogue One παρά βασικός, με τα καλά νέα να είναι πως τη φωνή του θα την κάνει για άλλη μια φορά ο James Earl Jones. Όπως και να χει πάντως η επιστροφή του Vader στον κινηματογράφο είναι γεγονός και στις 15 Δεκεμβρίου που θα προβληθεί η ταινία, θα περιμένουμε να τον δούμε πως και πως!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar