Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η νέα ταινία «Swiss Army Man» με πρωταγωνιστές τους Daniel Radcliffe (Harry Potter) και Paul Dano (Prisoners, Little Miss Sunshine), κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της τρέιλερ και αν του ρίξετε μια ματιά θα καταλάβετε πως δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο φιλμ όπως όλα τα άλλα. Για να καταλάβετε τι λέμε, η ταινία μας παρουσιάζει τον Hank ο οποίος όντας παγιδευμένος και αβοήθητος σε ένα νησί, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Την ώρα όμως που πάει να κάνει απόπειρα, παρατηρεί πως η θάλασσα ξεπροβάλλει ένα νεκρό ανθρώπινο σώμα, το οποίο αργότερα θα ανακαλύψει πως δεν είναι ακριβώς «νεκρό», με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια αρκετά σουρεαλιστική σχέση μαζί του. Μαζί λοιπόν θα ανακαλύψουν το υπόλοιπο νησί, σε μια περιπέτεια πέρα φαντασίας!

Swiss Army Man Trailer: Ο Daniel Radcliffe υποδύεται ένα..πτώμα!

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film φεστιβάλ τον Ιανουάριο του 2016 και οι κριτικές θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν αρκετά διχασμένες, με τους μισούς να μιλούν για ένα αριστούργημα και τους υπόλοιπους για μια αποτυχία. Παρόλα αυτά το Swiss Army Man κατάφερε να αποκτήσει τη δική του ημερομηνία προβολής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για το Καλοκαίρι και μένει να δούμε αν θα έχει την ανάλογη επιτυχία για να καταφέρει να αποκτήσει προβολές και σε περισσότερες χώρες. Μια ματιά πάντως στο trailer είναι αρκετή για να αποδείξει πως το Swiss Army Man πρόκειται για μία αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή! Τι λέτε;

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για