Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πόσες φορές σας έχει τύχει όταν πάτε να ξεκινήσετε μια καινούργια σειρά, να μην τη βλέπετε τελικά λόγω κακού intro; Οκ κάπως ακραία περίπτωση, αλλά γενικά συμβαίνει κάποιες φορές και για αυτό άλλωστε οι δημιουργοί των σειρών προσπαθούν όσο μπορούν να φτιάχνουν πρωτότυπες εισαγωγές που να συνδυάζουν σε τέλειο βαθμό τη μουσική με το καλό μοντάζ και να παρουσιάζουν λίγα στοιχεία για το θέμα της σειράς. Σε αυτό το αφιέρωμα λοιπόν θα δούμε τα 15 καλύτερα intros τηλεοπτικών σειρών, που όσες φορές και να τα δούμε δεν θα τα κάνουμε ποτέ skip!

1) True Detective

Ένα από τα καλύτερα intros που έχουμε δει ποτέ σε σειρές είναι αναμφισβήτητα αυτό της πρώτης season του True Detective. Άλλωστε πως γίνεται να μην είναι ωραίο, όταν ακούγεται το τραγούδι «Far From Any Road» των The Handsome Family!

2) The Big Bang Theory

Όσα επεισόδια και να δω της σειράς, πάντα από μέσα μου θα τραγουδάω (όσα lyrics πιάνω) το τραγουδάκι της εισαγωγής του Big Bang Theory!

3) True Blood

Ότι εισαγωγή και να βάλεις μαζί με το τραγούδι Bad Things του Jace Everett, το αποτέλεσμα μόνο θετικό θα είναι.

4) Friends

Όταν μιλάμε για μια σειρά που δεν θα βαρεθούμε να βλέπουμε ποτέ, τότε σίγουρα εννοούμε τα αγαπημένα μας Φιλαράκια. Από τις λίγες σειρές που καταφέρνουν να σε κάνουν να γελάσεις ακόμα και στο intro της, που ειλικρινά το απολαμβάνουμε κάθε φορά.

5) Six Feet Under

Από τα πιο εκκεντρικά και διαφορετικά intros τηλεοπτικών σειρών που έχουμε δει, είναι σίγουρα αυτό του Six Feet Under. Βλέποντας την εισαγωγή και μόνο καταλαβαίνεις πως στη σειρά πρόκειται να δούμε πολύ θάνατο, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι αυτό που περιμένεις να δεις τελικά!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: Τα 15 καλύτερα original soundtracks τηλεοπτικών σειρών!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
3
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

1 Σχόλιο σε "Τα 15 καλύτερα Intros τηλεοπτικών σειρών!"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
Jimmy
Αναγνώστης

Παιδιά, του Teen Wolf στη 2η season το intro ήταν καταπληκτικό. Πιστεύω πως άξιζε να έχει μια θέση σε αυτή τη λίστα.