Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Είναι πραγματικά άπειρες οι φορές που όλοι μας έχουμε παρακολουθήσει ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές και έχουμε μαγευτεί από την εκπληκτική μουσική που ακούγεται σε αυτές. Σε προηγούμενο αφιέρωμα είχαμε δει τα καλύτερα intros τηλεοπτικών σειρών, που συνδυάζουν σε τέλειο βαθμό μοντάζ και μουσική, αλλά σε αυτό το αφιέρωμα θα δούμε τα 15 καλύτερα original soundtracks που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες σειρές και τα έχουμε ακούσει είτε ως theme ήχους σε εισαγωγές είτε κατά τη διάρκεια κάποιου επεισοδίου!

1) Lost – Oceanic 6 Theme

Η σειρά Lost πέρα από το σενάριο της που προσέφερε αγωνία, μας είχε μαγέψει με την εκπληκτική μουσική του. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιο soundtrack, αυτό θα ήταν το Oceanic 6 που πραγματικά όσες φορές και να το ακούσεις, θα ανατριχιάσεις!

2) The Walking Dead

Ποιος να το περίμενε πως μια σειρά με zombies θα μπορούσε να έχει ένα τόσο καταπληκτικό theme τραγούδι. Σε όλα τα επεισόδια του The Walking Dead που έχω δει, ποτέ μου δεν έκανα skip το intro της σειράς, καθώς πάντα ήθελαν να ακούσω αυτό το φοβερό soundtrack.

3) Battlestar Galactica – Cylon Song

Μπορεί το Battlestar Galactica να μην το έχετε δει πολλοί, αλλά αξίζει να το ξεκινήσετε μόνο και μόνο από τη φοβερή μουσική του. Το soundtrack που κάνει τη διαφορά είναι το Cylon Song που ακούμε στο φινάλε της τρίτης season και σε συνδυασμό με τα γεγονότα της σειράς, πραγματικά μας αφήνει κάγκελο!

4) Game of Thrones – Rains of Castamere

Όταν δημιουργείς μια σειρά για μία από τις καλύτερες fantasy ιστορίες που έχει γραφτεί ποτέ μέχρι στιγμής σήμερα, είναι απόλυτα λογικό να πρέπει να δημιουργήσεις και την ανάλογη επική μουσική. Soundtracks του Game of Thrones θα βρείτε άπειρα να ακούσετε, αλλά ένα από αυτά που μπορεί να θεωρηθεί από τα πιο συγκλονιστικά, είναι το Rains of Castamere που ακούσαμε στο Red Wedding.

5) Game of Thrones – The Light of the Seven

Πέρα όμως από το Rains of Castamere, δεν γινόταν σε ένα τέτοιο αφιέρωμα να μην βρίσκεται και άλλο ένα εκπληκτικό soundtrack του Game of Thrones, που δεν είναι άλλο από το Light of the Seven, που ακούσαμε στο τελευταίο επεισόδιο της έκτης season.

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: Τα 15 καλύτερα Intros τηλεοπτικών σειρών!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
3
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar