Η νέα δουλειά του μεγάλου ηθοποιού Tom Hardy, που μας έχει εκπλήξει με τις τρομερές ερμηνείες του τα τελευταία χρόνια (βλέπε The Revenant, The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road, Legend), θα είναι στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα σε μια μίνι σειρά με όνομα «Taboo». Το Taboo διαδραματίζεται το 1814 όπου ο Hardy υποδύεται τον James Keziah Delaney, ο οποίος μετά από χρόνια απουσίας επιστρέφει στο σπίτι του για να κληρονομήσει την περιουσία του πατέρα του. Λόγω της μεγάλης απουσίας του, όλοι τον θεωρούσαν για νεκρό και η ξαφνική εμφάνιση του θα κινήσει επικίνδυνους ανθρώπους, που θα προσπαθήσουν να βγάλουν από τη μέση τον James και να διεκδικήσουν και εκείνοι την περιουσία.

Το σενάριο της σειράς έχει γραφτεί από τον Steven Knight που έχει ξανασυνεργαστεί με τον Hardy στο παρελθόν στην καταπληκτική ταινία «Locke» και η αλήθεια είναι το αποτέλεσμα ήταν τρομερό. Ο Hardy έχει βάλει και αυτός το χεράκι του στο σενάριο της σειράς, όπως και ο πατέρας του Chips Hardy. Η μίνι σειρά θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια και θα προβληθεί από τον κανάλι Fx, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας της. Το καλό trailer πάντως και το γεγονός ότι θα παίζει ο Hardy, σίγουρα είναι αρκετά για να του ρίξουμε μια ματιά.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar