Άσχημα νέα για όλους του φανς της σειράς Black Sails που είχε για πρωταγωνιστές τους διάσημους πειρατές της, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα η σειρά φτάνει στο τέλος της. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των παραγωγών και δημιουργών του Black Sails, η τέταρτη season της σειράς θα είναι και η τελευταία της, καθώς όπως δηλώνουν και οι ίδιοι:

«Ενώ είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμάς να κάνουμε αυτή τη season την τελευταία μας, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο τρόπο και σημείο για να τελειώσει η ιστορία«

Τέλος για τη σειρά Black Sails!

Το Black Sails που αποτελούσε prequel του βιβλίου «Treasure Island» του συγγραφέα Robert Louis Stevenson, με το φινάλε της θα φτάσει τα γεγονότα του βιβλίου και όπως δήλωσαν οι δημιουργοί, αυτό ήταν πάντα το πλάνο τους για την ιστορία της σειράς.

Τέλος για τη σειρά Black Sails!

Η ανακοίνωση πως η τέταρτη season του Black Sails θα είναι και η τελευταία του μπορεί να αποτελεί δυσάρεστη είδηση, αλλά τουλάχιστον η σειρά δεν κόβεται από το κανάλι αλλά τελειώνει με επιθυμία των ίδιων των δημιουργών και το γεγονός ότι τελειώνει έτσι ακριβώς όπως το έχουν προγραμματίσει, αποτελεί κάτι πολύ θετικό.

Η τέταρτη season του Black Sails θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017!

 

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar