Πριν από λίγες ημέρες προβλήθηκε ολόκληρη η τέταρτη season της αγαπημένης μας σειράς «House of Cards» με πρωταγωνιστή τον σκληρό, πανούργο και αγαπημένο μας πολιτικό Frank Underwood (Kevin Spacey) και η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις ήταν αρκετές. Μπορεί το φινάλε της season να μας άφησε για άλλη μια φορά σε σημείο που θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας με την αγωνία να έχει φτάσει στα ύψη, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα το ζευγάρι Underwood ίσως να μην βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμα κοντά μας..

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος έχουμε ένα καλό και ένα κακό νέο για την εξέλιξη της αγαπημένης μας σειράς. Το καλό νέο είναι πως το «House of Cards» ανανεώθηκε για ένα χρόνο ακόμα, με την πέμπτη season να κυκλοφορεί το 2017 και το κακό νέο είναι πως αποχωρεί ο δημιουργός της Beau Willimon, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να ασχοληθεί με το επόμενο του project. Επίσης ο Willimon δήλωσε πως θα αφήσει τη σειρά σε καλά χέρια, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του.

Δείτε το trailer της 4ης season House of Cards!

Και εδώ έρχεται το κρίσιμο ερώτημα! Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώσει το «House of Cards» ή ο αντικαταστάτης του Willimon θα σκεφτεί και άλλες ιδέες για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της σειράς. Η αλήθεια είναι πάντως πως η σειρά έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο για να σημάνει το τέλος της και σίγουρα δεν θα θέλαμε το «House of Cards» να μετατραπεί σαν πολλές άλλες σειρές που κουράζουν και κάνουν «κοιλιά». Επίσης, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές Kevin Spacey και Robin Wright είναι αρκετά πολυάσχολοι και συμμετέχουν και σε άλλα project και σίγουρα θα ήθελαν να ελευθερώσουν κάποια στιγμή τον πρόγραμμα τους. Το μέλλον θα δείξει!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar