Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά τις ανακοινώσεις των Game of Thrones, Homeland και Black Sails πως πρόκειται να φτάσουν στο τέλος τους, άλλη μια τηλεοπτική σειρά που θα τελειώσει είναι το The Strain. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού FX, η σειρά τρόμου με θέμα το ξέσπασμα βρικολάκων στη Νέα Υόρκη, ανανεώθηκε για τέταρτη season, η οποία όμως θα είναι και η τελευταία.

Τέλος για την τηλεοπτική σειρά The Strain!

Οι δημιουργοί Guillermo del Toro και Chuck Hogan, που έχουν γράψει και τα βιβλία στα οποία είναι βασισμένη η σειρά, δήλωσαν πως στην αρχή είχαν προγραμματίσει η ιστορία τους να καλύψει τρεις seasons. Καθώς όμως άρχισαν να την εξιστορούν, είδαν πως μπορούσε να εξαπλωθεί περισσότερο και τώρα που τελείωσαν το σενάριο της τρίτης season, πιστεύουν πως η καλύτερη εκδοχή της ιστορίας θα ήταν να τελειώσει στην Season 4. Τέλος, δήλωσαν πως θα ετοιμάσουν μία καταπληκτική season και φινάλε της σειράς και πως ευχαριστούν το κανάλι FX για την στήριξη που τους παρείχε αυτά τα χρόνια.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλες περιπτώσεις, είναι καλύτερο μία σειρά να τελειώνει εκεί που θέλει ο δημιουργός της, παρά να εξαπλώνεται συνεχώς και να φτάνει στο σημείο να κάνει κοιλιά και να χαλάει. Οπότε η είδηση πως το Strain θα τελειώσει στην τέταρτη season του, μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar