Τέλος και για την σειρά Homeland!

0

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Λίγο μετά το τέλος της πέμπτης season του Homeland, είχε ανακοινωθεί πως η σειρά ανανεώθηκε για άλλες τρεις seasons, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα αυτές θα είναι και οι τελευταίες της. Σύμφωνα με τη συνέντευξη του δημιουργού της σειράς Alex Gansa στο Deadline, η season 8 του Homeland θα είναι και η τελευταία του και εκείνος και η ομάδα του προετοιμάζουν ήδη το φινάλε της σειράς.

Τέλος και για την σειρά Homeland!

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση είναι πως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πιθανή συνέχεια της σειράς μετά την όγδοη season, αν και εκείνος δήλωσε πως δεν θα συμμετάσχει αν το κανάλι επιλέξει κάτι τέτοιο. Δεδομένου πάντως ότι αυτή τη στιγμή αναμένουμε την έκτη season, το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι δημιουργοί έχουν αρκετό χρόνο για να ετοιμάσουν ένα αντάξιο φινάλε της φοβερής σειράς. Τώρα για το τι θα γίνει μετά την Season 8, μέχρι το 2019 που θα προβληθεί μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα!

Η Season 6 της σειράς Homeland θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου του 2017!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για