Τέλος ο Iron Man σε περίπτωση αποχώρησης του Robert Downey Jr;

Εδώ και καιρό υπάρχει μια μικρή αναστάτωση στη Marvel για το αν ο μεγάλος της star Robert Downey Jr θα συνεχίσει να υποδύεται τον Tony Stark/Iron Man. Ο Downey κατά καιρούς έχει εκφράσει την πρόθεση του να αφήσει μια για πάντα τη στολή του αγαπημένου μας ήρωα, χωρίς όμως ακόμα να έχει ανακοινώσει τίποτα οριστικό. Φήμες ήθελαν την Marvel να έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει αντικαταστάτη σε περίπτωση αποχώρησης του Downey για το ρόλο του genius, billionaire, playboy, philanthropist.

Τέλος ο Iron Man σε περίπτωση αποχώρησης του Robert Downey Jr;

Κάπου εδώ έρχονται οι σκηνοθέτες της ταινίας «Captain America: Civil War«, αλλά και των ερχόμενων «Avengers: Infinity War», Anthony και Joe Russo, να δώσουν λίγο φως σε αυτό το μεγάλο ερώτημα, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη τους δήλωσαν πως σε περίπτωση αποχώρησης του Downey, η Marvel δεν θα μπορούσε ποτέ να τον αντικαταστήσει, λόγω φυσικά του μεγάλου ταλέντου του ηθοποιού και επείδή χάρη σε εκείνον προέρχεται η μεγάλη της επιτυχία. Επίσης, δήλωσαν πως αν και όποτε φύγει ο ηθοποιός, ο Iron Man δεν θα εμφανιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα σε μελλοντικές ταινίες.

Τέλος ο Iron Man σε περίπτωση αποχώρησης του Robert Downey Jr;

Όλα αυτά φυσικά είναι απλές δηλώσεις και η Marvel δεν έχει πάρει κάποια απόφαση, αλλά δεδομένου ότι δεν υπάρχουν μελλοντικά σχέδια για Iron Man 4 και το γεγονός ότι ο Downey ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συμμετοχής στα ερχόμενα «Avengers: Infinity War Part I – II», η τύχη του αγαπημένου μας ήρωα είναι αβέβαιη..

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz