Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Εδώ και αρκετό καιρό είχαν ακουστεί πολλές φήμες που ήθελαν τον Daniel Craig να παρατά τον ρόλο του αγαπημένου πράκτορα James Bond, χωρίς όμως να γίνεται τίποτα επίσημο. Άλλωστε και ο ίδιος ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του, παρά να υποδυθεί ξανά τον 007. Σήμερα τα λεγόμενα του φαίνεται να επαληθεύονται, καθώς σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα «The Daily Mail«, ο γνωστός ηθοποιός απέρριψε την προσφορά των περίπου 100$ εκατομμύριων για να εμφανιστεί σε άλλες δύο ταινίες.

Ο Craig που υποδυόταν τον πράκτορα 007 για περίπου 11 χρόνια, κυκλοφόρησε συνολικά τέσσερις ταινίες, με τα «Casino Royale» και «Skyfall» να θεωρούνται και οι πιο ποιοτικές σε αντίθεση με τα πιο μέτρια «Quantum of Solace» και το πιο πρόσφατο «Spectre». Τώρα όσον αφορά το μέλλον του James Bond, με τον Christoph Waltz (κακός στο Spectre) να έχει δηλώσει πως δεν θα επιστρέψει σε νέα ταινία χωρίς τον Craig, όπως δείχνουν τα πράγματα τα studio θα προχωρήσουν σε αναζήτηση νέου πρωταγωνιστή, με τον Tom Hiddleston (Loki) να έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για τον ρόλο του 007.

Τέλος ο James Bond για τον Daniel Craig!

Το σίγουρο είναι πως επειδή ο Craig αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό, με πολλούς να τον θεωρούν τον καλύτερο Bond που πέρασε ποτέ, ίσως μια πιο τρελή πρόταση να του αλλάξει γνώμη. Το μέλλον θα δείξει!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar