Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρία παιχνιδιών Bethesda Game Studios έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από την κυκλοφορία video games, με πιο δημοφιλή και κερδοφόρα να είναι φυσικά η σειρά RPG παιχνιδιών Elder Scrolls. Το τελευταίο μέρος της σειράς κυκλοφόρησε το 2011 και είχε τίτλο Skyrim και όσοι ασχολείστε έστω και λίγο με video games, σίγουρα θα το έχετε ακούσει.

Θα δούμε τελικά ταινία Elder's Scrolls;

Όπως λοιπόν συμβαίνει σε κάθε πετυχημένη σειρά παιχνιδιών, έτσι και για το Elder Scrolls έχουν ακουστεί φήμες για το αν μπορεί να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στέλεχος marketing της Bethesda, δήλωσε πως για το άμεσο μέλλον δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα δικαιώματα σε κάποιο studio, αλλά δήλωσε επίσης πως θα το έκαναν τώρα, μόνο αν ο σκηνοθέτης Peter Jackson του Lord of the Rings και Hobbit έδειχνε ενδιαφέρον να το αναλάβει.

Θα δούμε τελικά ταινία Elder's Scrolls;

Κάτι τέτοιο φυσικά είναι αρκετά δύσκολο, λόγω του περιορισμένου χρόνου του Jackson και για το αν ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, έχει τη διάθεση και την ενέργεια να αναλάβει ξανά ένα τόσο μεγάλο project. Πέρα όμως από αυτό, μετά την αποτυχία της ταινίας Warcraft να φέρει να αναμενόμενα έσοδα, πάρα τα $460 εκατομμύρια παγκοσμίως, κάνοντας την τη πιο πετυχημένη ταινία βασισμένη σε video game, είναι δύσκολο κάποιο studio να φέρει ξανά στη μεγάλη οθόνη ένα high budget RPG video game. Εκτός φυσικά αν πετύχει το ερχόμενο Assassin’s Creed, στο οποίο ποντάρουμε όλοι όσοι θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε ταινίες βασισμένες από τα αγαπημένα μας παχνίδια!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar