Η πρώτη ταινία Hunger Games προβλήθηκε το 2012 και έκανε τόση μεγάλη επιτυχία που ακολούθησαν άλλες τρεις εξίσου επιτυχημένες (εισπρακτικά τουλάχιστον) ταινίες, κάνοντας έτσι ολόκληρο το franchise ένα από τα πιο κερδοφόρα των τελευταίων ετών. Όπως είναι απόλυτα λογικά η εταιρία Lionsgate βλέποντας τη μεγάλη επιτυχία, δεν θέλει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και δηλώνει την πρόθεση της να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο που δημιούργησε η συγγραφέας Suzanne Collins των ομότιτλων βιβλίων, με ακόμα περισσότερες ταινίες.

Θα δούμε άλλη ταινία Hunger Games;

Σύμφωνα με τον CEO της Lionsgate Jon Feltheimer που μίλησε με το site Variety, δήλωσε πως επιθυμία κάθε studio είναι όταν έχει στα χέρια του ένα τόσο επιτυχημένο franchise, να θέλει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα από αυτό. Στην περίπτωση του Hunger Games δήλωσε πως αυτό μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε μορφή, είτε δηλαδή sequels/prequels είτε με spinoffs.

Παρά όμως την επιθυμία της Lionsgate για συνέχεια του Hunger Games, η συγγραφέας των βιβλίων Collins δεν έχει γράψει άλλο βιβλίο της σειράς και ούτε έχει σκοπό να το κάνει. Επίσης, η ίδια η πρωταγωνίστρια των ταινιών Jennifer Lawrence είχε δηλώσει πως δεν θα επέστρεφε ποτέ στο ρόλο της Katniss Everdeen που της έδωσε μεγάλη δημοσιότητα, αλλά αντίθετα είπε πως αν έβγαζαν άλλη ταινία θα μπορούσε άλλος χαρακτήρας να είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θα δούμε άλλη ταινία Hunger Games;

Σύμφωνα με όλα αυτά, η πιθανότητα να δούμε άλλη ταινία Hunger Games στο άμεσο μέλλον είναι αρκετά μικρή, αλλά δεδομένου ότι γενικά οι αποφάσεις αλλάζουν εύκολα και ότι τα ίδια είχαν ειπωθεί και πιο παλιά και για το Harry Potter, όλα είναι πιθανά!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar