Μετά το «Batman V Superman: Dawn of Justice» και αφού κατοχύρωσε για πολύ καιρό ακόμα τον ρόλο του Batman, ο ηθοποιός Ben Affleck είπε να κάνει ένα διάλειμμα αφήνοντας στην άκρη την στολή του μασκοφόρου εκδικητή και πιάνει έναν διαφορετικό ρόλο από ότι τον έχουμε συνηθίσει!

Ο λόγος για την νέα ταινία «The Accountant» στην οποία ο Affleck υποδύεται τον πανέξυπνο και αυτιστικό Chris, ο οποίος παρά το γεγονός ότι από μικρό παιδί δεν μπορούσε να ταιριάξει με τον υπόλοιπο κόσμο, έμαθε να στέκεται μόνος του και να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα του προς όφελος του. Πλέον ο Chris εργάζεται ως λογιστής σε μια μεγάλη εταιρεία και χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να «μαγειρεύει» τα λογιστικά βιβλία παράνομων εγκληματικών οργανώσεων. Ο κόσμος του όμως θα γυρίσει τούμπα όταν θα γνωρίσει έναν διαφορετικό πελάτη και θα βρει τον εαυτό του στο στόχαστρο πολύ επικίνδυνων ανθρώπων.

Με σκηνοθέτη τον Gavin O’Connor των ταινιών «Warrior» και «Pride and Glory«, το Accountant που θα προβληθεί στις 20 Οκτωβρίου φαίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και μια ματιά στο trailer παρακάτω μπορεί να σας πείσει!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar