Μετά τον «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», η Disney θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη άλλο ένα από τα πασίγνωστα μυθιστορήματα του συγγραφέα Roald Dahl, με τίτλο «The BFG» ή αλλιώς «Big Friendly Giant». Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer της ταινίας, στο οποίο όπως κάθε δημιουργία της Disney έτσι και εδώ, τα εκπληκτικά ειδικά εφέ σε συνδυασμό με τα φωτεινά χρώματα δημιουργούν ένα πραγματικά μαγικό και παραμυθένιο περιβάλλον και είναι τα στοιχεία που θα κλέψουν την παράσταση.

The BFG trailer: Η νέα μαγική περιπέτεια της Disney!

Το BFG μας εξιστορεί την περιπέτεια της μικρής Sophie (Ruby Barnhill), η οποία θα συναντήσει τον Μεγάλο αλλά Ευγενικό Γίγαντα (Mark Rylance) και σύντομα θα ανακαλύψει πως δεν πρόκειται για έναν γίγαντα όπως όλους τους άλλους. Χάρη στην καλή καρδιά και την αθώα του ψυχή, ο γίγαντας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της Sophie, η οποία θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους όμοιους του που τον θεωρούν απόβλητο, διότι σε αντίθεση με εκείνους, αρνείται να φάει μικρά παιδιά. Με Steven Spielberg στη καρέκλα του σκηνοθέτη και Melissa Mathison (Ε.Τ.) στο σενάριο, το BFG που πρόκειται να προβληθεί στις 21 Ιουλίου, αποτελεί σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και για μικρούς και για μεγάλους!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar