Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Αφού μας έχει τρελάνει όλους με τους εκκεντρικούς χαρακτήρες του Borat, Ali G και Μεγάλο Δικτάτορα, ο Sacha Baron Cohen επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη και αυτή τη φορά έχει το ρόλο ενός undercover κατασκόπου στη νέα του ταινία με τίτλο «The Brother’s Grimsby». Στο φιλμ λοιπόν βλέπουμε τον Norman ‘Nobby’ Grimsby (Cohen), ο οποίος είναι χούλιγκαν ποδοσφαίρου και ζει στη χλιδή με τα 9 παιδιά του και την sexy γυναίκα του Lindsey (Rebel Wilson). Το μόνο που του λείπει από τη ζωή του είναι ο χαμένος του αδελφός Sebastian (Mark Strong) και αφού σπαταλάει 28 ολόκληρα χρόνια για τον βρει, καταφέρνει τελικά να τον εντοπίσει. Έλα όμως που δεν ήξερε πως ο αδελφός του είναι μυστικός πράκτορας της MI6 και ότι έχει μυστική αποστολή να σώσει τον κόσμο. Το αποτέλεσμα; οι δυο τους να σχηματίσουν ένα τρελό δίδυμο καταστροφής.

Ο Sacha Cohen επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια με πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη οθόνη και όπως θα δείτε και στο trailer για άλλη μια φορά υποδύεται έναν χαρακτήρα που πραγματικά δεν έχει όρια και κάνει ότι καφρίλα του έρθει στο μυαλό. Και η αλήθεια είναι όμως πως ο Cohen για αυτό το λόγο έχει γίνει γνωστός στον κόσμο, που τον έχει αγαπήσει για τις τρέλες που κάνει. Μαζί με τον Cohen στο cast είναι και ο φοβερός Mark Strong και η πανέμορφη Penelope Cruz. To «Brothers Grimsby» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar