Από ότι φαίνεται σήμερα είναι η μέρα των ταινιών τρόμου, καθώς πριν λίγη ώρα ανεβάσαμε άρθρο για το πρώτο trailer της ερχόμενης horror ταινίας «Lights Out», στο οποίο συμμετέχει ο μετρ του είδους James Wan. Και μιας και αναφέραμε τον τρομερό σκηνοθέτη, κυκλοφόρησε και το δεύτερο trailer της νέας ταινίας του με τίτλο «The Conjuring 2». Και αν δεν σας έπεισε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό για να δείτε το φιλμ, με μια ματιά στο δεύτερο θα σιγουρευτείτε πως ο Wan έχει πραγματικά σκοπό να μας τρομοκρατήσει!

Το Conjuring 2 αφηγείται όπως και το πρώτο μία από τις πιο γνωστές ιστορίες του γνωστού διδύμου ερευνητών υπερφυσικών καταστάσεων Ed και Lorraine Warren, με τους Patrick Wilson και Vera Farmiga να επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να βοηθήσουν την ανύπαντρη μητέρα Peggy Hodgson (Frances O’Connor) που μεγαλώνει μόνη της τέσσερα παιδιά σε ένα σπίτι που έχει καταληφθεί από κακόβουλα πνεύματα.

Η ταινία θα προβληθεί στη χώρα μας στις 9 Ιουνίου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar