Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Από ότι φαίνεται ο ηθοποιός Bryan Cranston που υποδυόταν τον παραγωγό και έμπορο μεθ Walter White/Heisenberg της σειράς Breaking Bad, δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα τα ναρκωτικά και πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Infiltrator», μόνο που αυτή τη φορά βρίσκεται στο αντίπαλο στρατόπεδο. Το νέο φιλμ διαδραματίζεται την δεκαετία του 1980, όπου ο Cranston υποδύεται τον πράκτορα Robert Mazur της Δίωξης Ναρκωτικών, ο οποίος υιοθετεί το ψευδώνυμο «Bob Musella» και λειτουργεί ως διπλός κατάσκοπος με σκοπό να διεισδύσει στα μεγαλύτερα καρτέλ του κόσμου και να βρει στοιχεία για να πιάσει τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Pablo Escobar.

Η ταινία που βασίζεται στην αυτογραφία του Mazur, κυκλοφόρησε και το πρώτο της trailer όπου μπορούμε να δούμε τον Cranston εν δράση και υπόσχεται μια αρκετά ενδιαφέρουσα αστυνομική περιπέτεια. Ο Cranston που σίγουρα έχει πάρει μεγάλη φόρα έπειτα από το Breaking Bad, φαίνεται να είναι αρκετά επιλεκτικός στις ταινίες που συμμετέχει, ενώ το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι ότι κάθε φορά επιλέγει διαφορετικούς ρόλους. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως στο ερχόμενο φιλμ «All the Way» θα τον δούμε σε ρόλο Προέδρου της Αμερικής!

Η ταινία «The Infiltrator» θα προβληθεί στο εξωτερικό τον Ιούλιο!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar