Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μπορεί μέχρι στιγμής το 2016 να έχει γεμίσει με μεγάλα blockbusters και geek ταινίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κυκλοφορούν και άλλες πιο διαφορετικές από αυτές. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νέο φιλμ «The Light Between Oceans», το οποίο πρόκειται να μας διηγηθεί μια απίστευτα δραματική ιστορία και μια ματιά στο πρώτο τρέιλερ είναι αρκετό για να μας πείσει πως θα μας προσφέρει έντονες συγκινητικές στιγμές.

The Light Between Oceans trailer: Πιστεύετε στα θαύματα;

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του M. L. Stedman, η ταινία περιγράφει την ιστορία ενός ζευγαριού που μια μέρα θα βρουν ένα μωρό μέσα σε μια βάρκα που την έχει ξεβράσει το κύμα και θα αποφασίσουν να το μεγαλώσουν. Το μικρό κορίτσι μεγαλώνει και ενώ όλα κυλούν όμορφα και ωραία, η εμφάνιση μιας μυστηριώδους γυναίκας θα έρθει να χαλάσει την ευτυχία της νέας οικογένειας.

Με πρωταγωνιστές τους εξαιρετικούς Michael Fassbender, που πρόκειται να τον δούμε σύντομα στο «Assassin’s Creed» και τις Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl) και Rachel Weisz (The Mummy, Constantine), το «The Light Between Oceans» που θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο, αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρον επιλογή για αυτούς που αναζητούν κάτι διαφορετικό!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για